Egészség, életmód

Sokoldalú segítséget nyújt a lágylézer terápia

A lehető legkülönfélébb kezelésekben alkalmazható sikerrel.

A lágylézer terápia, más néven LLLT (Low-Level Laser Therapy), egy olyan forradalmi megközelítés az egészségügyben, amely számos területen nyújt hatékony segítséget. Népszerűsége folyamatosan nő, ami annak köszönhető, hogy fájdalommentesen használható a lehető legkülönfélébb kezelésekben. A Safe Laser egy olyan változata a lézerkezeléseknek, ami egyszerűbbé teszi a gyógyulást, valamint kényelmesebbé a terápiát, hiszen egyszerűen használható akár otthon is a különféle változatokban létező eszköz. A safe laser bérlés, illetve a lehetőség, hogy a safe laser részletre is megvásárolható, egyre több beteg számára teszi elérhetővé ezt a kezelési módszert.


Milyen hatása van a terápiának?

A lágylézer terápiát több, mint 50 éve használják eredményesen az orvostudományban, kutatások és vizsgálatok tucatjai bizonyítják eredményességét. Talán elsőre szokatlanul széles a spektrum, ahol jól alkalmazható a safe laser, de a szövetekre és sejtekre célzottan ható eszköz népszerűsége nem véletlenül nő az elmúlt években. A következő területeken már biztosan találkozhatunk vele: mozgásszervi betegségek kezelésekor, fogászati problémák fellépése esetén, légúti gyulladások terápiájában, fülpanaszok vagy sportsérülések esetén, de a bőrproblémák kezelésében is éppen olyan elterjed, mint a kozmetikai kezelések során, illetve az állatgyógyászatban.

 

Hogyan működik?

A lézerfény gerjeszti sejtjeink fényérzékeny molekuláit, aminek köszönhetően javul a sejtlégzés és a sejtek energiatermelése. Végeredményében a kezelés gyorsítja a regenerálódást és lerövidíti a betegségek, sérülések gyógyulási idejét. A Safe Laser 150 készülék a bőr és a bőr felszínéhez közeli problémák kezelésében hatékony, 3 cm mélységig. Ezzel szemben a Safe Laser 500 készülék 8 cm mélységig képes kifejteni pozitív hatását, míg a Safe Laser 1800 akár 10 cm mélyen is, a kezelőfelülete 5-ször nagyobb, mint a Safe Laser 500 készüléké.

Ez is érdekes lehet: