Szépség

Tartós szőrtelenítés teljesen személyre szabottan

Ismerős a helyzet, amikor az első melegebb, tavaszi napokon szoknyát vagy rövidnadrágot vennél, de már nincs idő szőrteleníteni? Sok-sok nő vágyik arra, hogy egyszer s mindenkorra leszámoljon ezzel a kellemetlenséggel. Van egy rossz és egy jó hírünk. Végleges szőrtelenítés nem létezik, azonban tartós szőrtelenítés igen. A Braun legújabb Skin i-expert IPL szőrtelenítő készülékével akár egy évig sima bőrt érhetsz el, látható eredményeket pedig már három hónap alatt.

„A kezelést az első 3-4 hét során hetente javasolt ismételni, majd a gyakoriság fokozatosan és egyénileg csökkenthető két hetente egy alkalomra, azután havi egy alkalomra. Ennek hátterében az a biológiai jelenség áll, hogy az ember testén nem minden szőrszál van aktív növekedési fázisban, amelyekre az IPL szőrtelenítő készülék hatékonyan képes kifejteni a tartós szőrtelenítő hatását. A megfelelő rendszerességgel elvégzett néhány alkalom után azonban valóban tartós eredmény érhető el” mondta a technológiáról dr. Gyöngyösi Nóra PhD. Bőrgyógyász, kozmetológus szakorvos.

Ebből a szempontból a kezelések nyomonkövetése nem csak nagyfokú figyelmet, de szakértelmet is igényel. A Braun Skin i-expert IPL készüléket úgy alkották meg, hogy reszponzív intelligenciájának köszönhetően felismeri az egyedi bőrtónusodat és alkalmazkodik hozzá minden egyes villanással.

Szőrtelenítési rutin – a te ritmusod szerint

A Braun Skin i-expert IPL készülékkel tartósan szőrtelen bőrfelületet érhetsz el, ráadásul te magad döntheted el, hogy mely bőrfelületeket szeretnéd kezelni. A villanófényes készülék tartozékaként kapott fejek alkalmasak a láb, a kar, a mellkas, a hát, az arc, a hónalj és még az intim területek kezelésére is. Míg a kozmetikai szalonokban választanod kell, hogy mely testrészeket szeretnél kezeltetni, a Braun eddigi leginnovatívabb IPL szőrtelenítő készülékével bármely területen tartósan szőrtelen eredményt érhetsz el.

Tartósan sima bőr akkor, amikor neked kényelmes

Nem kell a programjaidat a kozmetikusod naptárához igazítanod. A Braun Skin i-expert applikációja személyre szabott kezelési tervet állít össze neked. Az alkalmazás a villanófényes szőrtelenítés közben felméri bőröd állapotát, és annak megfelelően ütemezi a következő alkalmat. A naptárat szerkesztheted is, így nem kell lemondanod sem egy spontán baráti találkozóról, sem egy hirtelen jött üzleti megbeszélésről.

A legújabb Braun IPL készüléket AI technológiával látták el, így használat közben tanul, és telefonos applikáció segítségével támogatja a felhasználót. A tartós szőrtelenítő készülék képes a valós idejű lefedettség-visszajelzésre és az intelligens fejfelismerésre. Használat közben tippekkel és tanácsokkal lát el a legjobb eredmény elérése érdekében.

A Skin i-expert IPL szőrtelenítő készülék biztonságos használatát a beépített bőrvédelem és az UV-szűrő mellett a Skin Health Alliance nemzetközi bőr egészségügyi szervezet klinikai tesztjei és bőrgyógyászati akkreditációja garantálja.

Nincs több megalkuvás!

A legújabb Braun szőrtelenítő gép összesen 400 000 villanásra képes, tehát egyszeri beruházással akár 22 éven át[1] is biztosíthatja a teljes test kezelését. Az ultragyors villanófénynek köszönhetően gyorsan, 15 perc alatt kezeli a teljes testet az otthonod kényelmében. A kezelési terv elvégzése után pedig akár 1 évig is szőrtelen marad a bőr, és az utókezelés garantálja a tartósan sima eredményt.

A legújabb Braun IPL villanófényes szőrtelenítő készülékének segítségével nem kell megalkudnod semmivel, hiszen egyszerre garantálja a biztonságot, a kényelmet, ráadásul ár-érték arányban is megnyerheti a versenyt a kozmetikai szalonok tartós szőrtelenítő kezeléseivel szemben.

[1] 1 Ez nem jelent garanciát a készülék élettartamára vonatkozóan.

Ez is érdekes lehet: