Divat

Divat és kényelem: női hosszú ujjú póló

Minden nő vágyik a kényelemre, akkor is, ha szép ruhában és tűsarkúban érzi magát igazán nőnek. Egy fárasztó nap után vagy egy laza hétvégi programon a komfort a legfontosabb. Persze, az összhang ilyenkor is számít: a szabadidőruházathoz szükség van összeillő darabokra, egy-két jogging szetthez, farmerhoz pedig elengedhetetlen, hogy legyen a nő ruhatárában néhány hosszú ujjú vagy rövid ujjú póló, amivel variálhatja ezeket.

Miért legyen több női hosszú ujjú póló a szekrényedben?

Például azért, mert könnyen kezelhetőek, praktikusak, kényelmesek és egyáltalán nem csak sportos kivitelben készülnek. Bár a legtöbb póló anyaga pamut és elasztán vagy viszkóz keverék, a színek és minták variálásával számtalan stílus létezik ebben a műfajban.

Az egyszerű, egyszínű vagy csíkos, szűkebb fazonok remekül illenek farmerhoz, melegítő alsóhoz. A szűk női hosszú ujjú póló aláöltözet is lehet a hideg napokon. Vehetsz fölé kapucnis felsőt, kardigánt, pulóvert, de egy steppelt mellénnyel is jól mutat egy kiránduláson.

A bohókásabb, mintás, virágos, színes darabok lágyságot, vidámságot visznek a mindennapokba és egyszerre nőiesek, kényelmesek, divatosak.

Mire figyelj, ha pólót vásárolsz?

Amikor kiválasztod a számodra legmegfelelőbb női hosszú ujjú pólót, tarts szem előtt néhány fontos szempontot.

Elsősorban azt, hogy az alkatodhoz a lezserebb, vagy a szűkebb fazon áll jól, illetve melyikben érzed magad jobban. A színeket sem egyszerű kiválasztani. A legtöbb embernek jól áll a fekete és a fehér, de vannak színek, amelyek előnytelenek az arcbőrhöz, mert például sápasztanak. A mintákkal ugyanez a helyzet: van, akinek nagyon jól állnak a csíkok, a minták, de van, akit összenyom vagy kövérít ugyanez.

Akár hosszú ujjú, akár rövid ujjú pólót vásárolsz, az anyagára is szentelj figyelmet: ha nem szeretsz vasalni, legyen benne viszkóz, ha a szűk, de kényelmes fazonokat részesíted előnybe, legyen benne elasztán. A jó minőségű ruhadarabok tartósak, nem nyúlnak ki a második mosásnál, ezért az sem mindegy, hol vásárolsz.

Mivel viselheted a női hosszú ujjú pólót?

Tulajdonképpen amivel csak szeretnéd. Tévedés azt gondolni, hogy csak nadrággal van létjogosultsága. Főleg a „csajosabb”, mintás vagy éppen egyszínű pólók remek kiegészítői egy szoknyának, amihez persze lehet sneakerst, tornacipőt is felvenni, mégis lehetünk benne nőiesek.

Egy szép fehér, szűk, női hosszú ujjú póló némi organza vagy csipkeszegéllyel kombinálva simán hordható irodában is a blézer alatt.

Összegzés

A női hosszú ujjú pólók számtalan módon kihasználhatók, emellett biztosítják a mindennapokban a kényelmes viseletet és a mosás, vasalás is egyszerűen megoldható, ha néha vagy akár sokszor ezt a ruhadarabot választod.

Támogatott tartalom

Ez is érdekes lehet: