Otthon

Kandalló építés

Régóta kacérkodik egy saját kandalló építésének a gondolatával? Örömmel hallgatná a tűz ropogását esténként? Megidézné az otthon melegét?

Váltsa valóra álmait a Kemax segítségével!

Kandalló építés szabályai

Minden barátságos családi fészekben lennie kellene egy kandallónak, hiszen a fatüzelés romantikája, a tűz pattogása és a finom meleg kellemessé varázsolja a legzordabb téli éjszakákat is.

Csempéssze be otthonába a nyugodt romantikát!

Az ideális kandalló elkészítéséhez mindenképp kérje hozzáértő szakember segítségét, hogy kandallója időtálló, jó minőségű és biztonságos legyen.

A Kemax kandalló építésének szigorú szabályai vannak, hiszen építését csakis képzett szakember végezheti. A kandalló építéséhez csak és kizárólag az erre a célra tervezett alapanyagok használhatók, máskülönben tűzveszélyes lehet.

A megfelelő alapanyag lehet samott-tégla, égetett kerámia, tűzálló beton és kalcium-szilikát.

A kandalló elhelyezkedése kardinális pont, tehát a szakember először felméri otthona adottságait és fűtési berendezéseit, valamint a kémény elhelyezkedését és méreteit.

A kandalló alapterületének mindig nagyobbnak kell lennie, mint a párkányának, tehát ha az alap elkészült, utána kerül kialakításra a tűztér és a füst elvezetése, melyet próbafűtés követ.

Kandalló építés képekben

Fontos szem előtt tartani, hogy otthonunk stílusához illő darabot építtessünk, hiszen a kandalló hangsúlyos objektum, amely otthonunk atmoszférájára is hatással van.

A kandallót díszítő elemek sokfélék lehetnek, lehet hagyományos stílusú, modern minimalista, rusztikus, gránit vagy márvány elemekkel.

Kandalló építés ár

A kandalló építés árát befolyásolják a felhasznált alapanyagok, a kandalló mérete és stílusa, a díszítő elemek ára, valamint a munkadíj.

Összegzés

Ha már régóta dédelgetett álma egy saját kandalló, akkor ajánljuk figyelmébe a Kemaxot, hiszen szakértelmük kiemelkedő, munkájuk pedig gyors és pontos.

Ez is érdekes lehet: